Over ons

“Uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring”

BB&S Noorderpoort B.V. is een dynamisch en onafhankelijk bureau voor professionele bewindvoering. Door onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring is BB&S Noorderpoort B.V. inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van: curatele, bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer.

 

Wij helpen meerderjarige mensen die in financieel of persoonlijk opzicht niet (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. Denk bij deze laatste categorie aan verstandelijk gehandicapten, psychiatrische patiënten, Alzheimerpatiënten óf mensen met een verslaving.

 

BB&S Noorderpoort B.V. is, sinds de oprichting op 01 september 1995, uitgegroeid tot een volwaardig, betrouwbaar en professioneel kantoor op het gebied van belangenbehartiging en wettelijke vertegenwoordiging. Onze vakkundige, ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis: van de zorg en vertegenwoordiging van mensen met een psychiatrische aandoening, tot verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, een strafblad et cetera.

Betrouwbaar, persoonlijk en professioneel.

Door onze jarenlange ervaring en expertise, weet BB&S Noorderpoort B.V. als geen ander waar de (verborgen) behoeftes liggen. Door onze effectieve werkwijze en persoonlijk contact, creëren we betrokkenheid en leggen we binnen no time de vinger op de zere plek. Om vervolgens op passende, integere wijze, een adequate oplossing te bieden.

 

BB&S Noorderpoort B.V. kenmerkt zich door het feit dat wij werken met korte lijnen, geen wachttijden en direct persoonlijk contact. Wij weten als geen ander hoe het voelt om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. En dat het niet makkelijk is voor u.

Kwaliteit en integriteit

BB&S Noorderpoort B.V. staat garant voor een professionele, onafhankelijke en integere begeleiding en/of vertegenwoordiging van meerderjarigen. Dat vereist de grootst mogelijke zorg. Vanzelfsprekend is BB&S Noorderpoort B.V. als bewindvoerder en inkomensbeheerder aangesloten bij dé branchevereniging BPBI (lidnummer 14!) en voldoet aan alle daaraan verbonden kwaliteitseisen.

Overname van portefeuilles:

We zijn ook geïnteresseerd in de overname van portefeuilles . Wilt u (een deel) van uw cliënten overdoen, mail dan uw gegevens naar info@bewindvoerders.nl, we nemen dan z.s.m. contact met u op.